Se anunță mare petrecere, duminică, de Ziua Comunei Aninoasa

0
1747

Mare petrecere weekend-ul acesta într-o comună din județul Argeș. Elevii eminenți ai locului vor fi premiați, cuplurile trainice vor primi diplome de fidelitate, iar localnicii vor avea parte de joc și voie bună duminică, după ora 14.00, de Ziua Comunei Aninoasa, anunță primarul Ștefan Benonie.

Oficialitățile invitate vor urca pe scenă la o oră de la debutul manifestărilor. ”Am invitat de la Prefectură, de la Consiliu Județean, oameni care au contribuit la dezvoltarea locului, care ne-au ajutat. Vor participa fii satului, persoane care au ajuns adevărate personalități și au plecat de la noi din comună. Duminică vom începe manifestările cu premierea copiilor din Aninoasa care au obținut rezultate foarte bune la învățătură, peste 9.50, vom oferi diplome de fidelitate pentru cuplurile care au peste 50 de ani de căsătorie.”, a declarat pentru Ziarulargesenilor.ro Ștefan Benonie, primarul comunei Aninoasa, afirmând că până seara atmosfera va fi întreținută de trupe locale, dar și de cântăreți din afara județului.

Argeșenii care doresc să participe la Ziua Comunei Aninoasa, eveniment intitulat sugestiv ”Hora de la Aninoasa”, pot merge duminică, de la ora 14.00, pentru a petrece alături de oamenii locului.

LASA UN RASPUNS