SCANDALUL CONTINUĂ ÎN PNL ARGEȘ! ”Trebuie să demisioneze imediat din funcții”

0
556

Tinerii liberali argeșeni se impun, în urma execuțiilor politice din ultima vreme din PNL Argeș. Informări peste informări pentru a lămuri lucrurile. Dacă departamentul de comunicare al PNL Argeș anunță printr-un comunicat de presă că ”în noiembrie 2018 a fost dizolvat Comitetul Naţional al Cluburilor Studenţeşti Liberale, printr-o Decizie a Biroului Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal”, iar ”afirmaţiile domnului Năvligu Raul Gabriel sunt neadevărate, acesta asumându-şi public o funcţie pe care nu o mai deţine”, acesta din urmă revine cu un comunicat oficial prin care îl acuza pe șeful Partidului Național Liberal Argeș de abuz și dezinformare.

Iată informarea publică de presă:

Încă un abuz și o dezinformare a domnului Adrian Miuţescu !

Am citit astăzi cu o oarecare surprindere un comunicat de presă al PNL Argeș în care aflu că nu mai sunt președinte al acestei organizaţii din luna Noiembrie, iar CSL nu mai există. Este un neadevăr uriaș și aș vrea să-l întreb public pe domnul Adrian Miuţescu următoarele:

1. Dacă am fost dizolvat și demis încă din luna Noiembrie, de ce nu mi s-a comunicat nimic în acest sens ?
2. Dacă am fost dizolvat și demis încă din luna Noiembrie, de ce am fost convocat în tot acest timp la ședinţele BPJ al PNL Argeș ?
3. Dacă nu mai eram președinte CSL Argeș, cum puteam convoca o ședinţă în luna Februarie la care au participat pe lângă BPJ al CSL și domnul Adrian Miuţescu, domnul Gelu Tofan și proaspătul membru al acelui moment, domnul Emanuel Soare ?

Dragi colegi, politica nu se poate face minţind public ! CSL Argeș își dorește și a susţinut întotdeauna o politică deschisă cu adevăruri care pot fi demonstrate, astfel atașăm o poză de la ședinţa la care domnul Miuţescu a fost prezent, poate așa își amintește și domnia sa ce face în timpul liber.

Președinte CSL Argeș
Raul Năvligu

Comunicatul a fost transmis ca replică a informării publicate de Departamentul de comunicare al PNL Argeș:

Având în vedere comunicatul apărut în media argeşeană ca venind din partea Clubului Studenţesc Liberal Argeş (CSL Argeş), semnat de către domnul Năvligu Raul Gabriel, facem următoarele precizări:
În noiembrie 2018 a fost dizolvat Comitetul Naţional al Cluburilor Studenţeşti Liberale, printr-o Decizie a Biroului Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal. Odată cu această decizie au fost dizolvate şi toate Birourile Judeţene ale Cluburilor Studenţeşti Liberale, inclusiv în jud. Argeş.
Astfel, domnul Năvligu Raul Gabriel nu mai deţine funcţia de Preşedinte al Clubului Studenţesc Liberal Argeş, coordonarea CSL judeţene fiind făcută de către Comitetul Naţional Interimar al CSL.
Comitetul Naţional Interimar al Cluburilor Studenţeşti Liberale a fost numit prin Decizia nr.1/18.01.2019 de către Biroul Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal.
Considerăm că domnul Năvligu Raul Gabriel dezinformează, prin acuzaţiile prezentate în spaţiul public, nemaiavând calitatea de membru în Biroul Politic Judeţean Argeş, odată cu pierderea funcţiei de Preşedinte al Clubului Studenţesc Liberal Argeş.
Partidul Naţional Liberal susţine libertatea de exprimare, însă este necesar ca informaţiile apărute în mass-media să fie corecte. Afirmaţiile domnului Năvligu Raul Gabriel sunt neadevărate, acesta asumându-şi public o funcţie pe care nu o mai deţine.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

De asemenea, TNL Pitești atrage atenția că ”politica nu se poate face mințind public şi le atrage atenția liderilor PNL Piteşti si PNL Argeş că va denunța, de fiecare dată, asemenea practici. Credem că politica se face cu bun-simț, cu decență, fără diversiuni, nepotisme şi oportunism.

Biroul Politc Local al TNL Piteşti condamnă execuția politică pe care conducerea PNL Argeş a întreprins-o împotriva liderilor TNL de la nivel local şi județean.

Totodată, denunțăm public diversiunea unor colegi din conducerea locală şi județeană care, în ultimele 3 zile, au sunat membrii organizației de tineret, încercând să îi convingă să îşi calomnieze colegii excluşi şi încercând să îi convingă să spună, în interiorul şi în afara PNL, un urias neadevăr şi anume că cei excluşi au îndemnat membrii PNL la boicot. Din nefericire pentru domniile lor, li s-a demonstrat încă o dată că generația tânără din PNL are alte principii şi valori decât actuala clasă politică. În egală măsură, membrii TNL Piteşti le-au demonstrat că realitatea este cu totul alta decât aceea pe care conducerea PNL Argeş vrea să o prezinte public. Asemenea diversiuni nu îşi au locul în PNL, iar cei care le practică trebuie să demisioneze imediat din funcții. Totodată, menționăm că ne aşteptăm la alte asemenea provocări.

TNL Piteşti atrage atenția că politica nu se poate face mințind public şi le atrage atenția liderilor PNL Piteşti si PNL Argeş că va denunța, de fiecare dată, asemenea practici. Credem că politica se face cu bun-simț, cu decență, fără diversiuni, nepotisme şi oportunism.

Departamentul de comunicare al TNL Piteşti

LASA UN RASPUNS