Pustoaica lui Boureanu marturiseste care a fost PRIMUL barbat din viata ei! Te va UIMI declaratia modelului

0
1101

Viseaza déjà sa aiba o familie cu fostul presedinte al PDL Arges, Cristian Boureanu. Modelul Laura Dinica este eleva in clasa a XI-a si sustine ca fostul deputat de Arges este primul barbat din viata ei si déjà viseaza sa aiba o familie alaturi de acesta. Este o marturisire pentru multi surprinzatoare, insa tanara a declarat ca Boureanu a fost primul barbat din viata ei, ca a fost virgina atunci cand l-a cunoscut pe politician.

“Sunt în clasa a 11-a. E primul bărbat din viaţa mea. Zici că îl ştiu de o viaţă. Nu mai ştiu cine a spus prima oară te iubesc. Cristi cred. După 2-3 spătămâni. Mă simt iubită. Ne înţelegem foarte bine din toate punctele de vedere. Pentru mine nu contează vârsta. E un om matur, mă învaţă lucuri. Ştiu că mă pot baza pe el. Ţine legătura cu mama. Au o legătură foarte bună”, a declarat Laura Dinica vizavi de actuala sa relatie.

Este o diferenta de varsta intre cei doi de 25 de ani, insa aceasta spune ca iubirea este mai importanta decat orice. Cum s-au intalnit? El a abordat-o pe Facebook. Se pare ca politicianul este foarte gelos, asta pentru ca Laura primeste foarte multe mesaje de la pretendenti.

“Primesc foarte multe mesaje, Cristi este putin gelos si imi atrage atentia ca stau prea mult pe telefon. Recunosc ca ma uit mereu pe contul lui de Facebook, nu mi-a dat parola, dar o stiu. Ma uit cel mai des la mesaje. Nici macar nu stia, a aflat acum”, a povestit sincera Laura, care a adaugat ca se intelege foarte bine cu fiica lui Cristi, ca sunt ca doua surori, se sfatuiesc reciproc, merg la mall impreuna.

SURSA: Realitatea.net

LASA UN RASPUNS