PSD Pitești, DEMISII ÎN LANȚ din funcțiile deținute în partid! Se strâng semnături pentru SCHIMBAREA lui Valeca

0
2231

Demisii în lanț la PSD Argeș. Toți membrii filialei PSD Pitești au decis să-și dea demisia în bloc din toate funcțiile deținute în partid și strâng semnături pentru schimbarea din funcție a liderului județean, vicepreședintele național al PSD Șerban Valeca.

Printre demisionari se află președintele executiv PSD Argeș, Cristian Gentea, primari, viceprimari și consilieri municipali, dar și deputatul Cătălin Rădulescu, care a explicat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că picătura care a umplut paharul a fost numirea unor persoane în funcții publice. „De mai mult timp există în organizația PSD Argeș un conflict deschis vizavi de modul de management al dlui Valeca. Toate lucrurile astea au culminat cu faptul că dl Valeca nu respectă deciziile Biroului Permanent al PSD Arges. Vinerea trecută s-au discutat susținerea a trei persoane pentru trei funcții județene: APIA, Direcția de Sport și Administrația Financiară. Domnul Valeca a fost prezent, nu a existat nicio obiecție, s-au înaintat numirile către ministerele respective să facă numirile pentru că locurile erau vacante. Nu a venit niciun răspuns negativ de la ministerele respective la Administrația Financiară s-a aflat numirea altei persoane, iar domnul Valeca a acceptat acest lucru adică peste decizia organizației s-a făcut altă numire. E ca și cum în CEX s-ar vota un ministru și atunci cineva ar propune alt ministru. Au fost 600 de oameni prezenți din organizație, profesori, medici, ingineri, la Sala Filarmonică din Pitești, toți au cerut susținerea candidatului organizațiie municipiale, nu a individului care este acum”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, luni, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, solicitând intervenția liderului PSD Liviu Dragnea pentru tranșarea conflictului apărut la Argeș.

„Hotărârea a fost ca toți membrii care au funcții din organizația Pitești să-și dea demisia, am făcut-o din solidaritate. Se strânge o listă de semnături, s-a hotărât invitarea domnului Valeca și a președintelui și vicepreședintelui CJ și a membrilor BPJ la o întâlnire să se discute de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și se va cere o întâlnire cu domnul președinte Dragnea”, a mai spus Rădulescu, care a declarat, întrebat fiind, că susține dizolvarea conducerii organizației județene. Dizolvarea BPJ al PSD Argeș, condus de Șerban Valeca, ar însemna organizarea de alegeri județene pentru un nou președinte.

LASA UN RASPUNS