Protestatarii argeseni, nemultumiti ca nu a iesit nimeni sa vorbeasca cu ei: “Nu vrem monolog, ci dialog”

0
988

In Piata “Vasile Milea” din Pitesti are loc in acest moment un protest la care participa circa 200 de persoane. Tinerii participanti au plecat de la Stadionul Nicolae Dobrin, au ajuns la Primaria Pitesti, iar de acolo, in mars, spre sediul Prefecturii Arges, unde exista si o cruce formata din lumanari aprinse pentru sufletele celor decedati in incendiul ce a avut loc weekend-ul trecut la clubul Colectiv.

Atat persoane tinere, cat si familisti cu copiii, au mers in centrul Pitestiului sa se alinieze la protestele ce se desfasoara in toata tara de cateva zile, dupa dezastrul de la Colectiv. Daca miercuri seara au participat circa 400 de protestatari, de data aceasta numarul lor a fost injumatatit.

Acestia scandau: “Romane, nu uita, tara asta e a ta!”, “Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa!”, “Colectiv, Colectiv!”, au cantat Imnul National si au huiduit impotriva sistemului. Multi dintre tineri se aratau deranjati de faptul ca nimeni nu a venit in Piata sa vorbeasca cu ei. “Trebuie sa vina cineva sa vorbeasca cu noi, ca sa nu fie monolog, sa fie un dialog”, a spus o tanara care flutura un drapel in mijlocul multimii.protest colectiv - pitesti (11)protest colectiv - pitesti (29)protest colectiv - pitesti (5)protest colectiv - pitesti (30)protest colectiv - pitesti (6)

LASA UN RASPUNS