Propunere catre primarul de la Mioveni: un spital al Argesului, “la jumatatea drumului dintre Mioveni si Pitesti”

0
720

In contextul problemelor de sanatate prin care trece judetul Arges in ultima perioada, presedintele PAM Arges, Mircea Andrei, a declarat ca este o mare nevoie de un spital nou construit la Pitesti.

“Dupa ce vom castiga primaria Pitestiului, ii voi propune primarului Ion Georgescu sa facem impreuna un primar la Pitesti…la jumatatea drumului (intre Pitesti si Mioveni) daca e nevoie. Din bugetul primariei Pitesti si cel al Mioveniului putem face un spital impreuna. Nu trebuie sa ne mai ajute nimeni. Haideti sa nu mai fugim la Bucuresti. E greu la zece noaptea sa mergi spre Bucuresti la spital si sa nu stii unde te duci.”, a spus Mircea Andrei, liderul PAM Arges.

Un lucru grav intr-un judet care vrea sa evolueze, in opinia acestuia, este acela ca “Nu se intampla nimic bun de ceva vreme, nu mai avem evenimente pozitive: economice, culturale etc. Doar cativa elevi olimpici cu care ne mandrim, ce apartin eforturilor familiilor de a educa copilul, nu administratiilor. E un lucru grav pentru un judet. Primul lucru pozitiv care s-a intamplat in Arges din ianuarie si pana acum este faptul ca s-a luat pozitie in fata unui ministru care nu stia ce vorbeste, care, cautand solutii, a gasit un tap ispasitor la fabrica din Arges. Nu mai vrem in Arges tap ispasitori din cauza administratiei locale ori a guvernantilor.”

LASA UN RASPUNS