Primarul Ion Girleanu: “Este datoria noastră să nu ne uităm eroii și să insuflăm copiilor noștri spiritul de patriotism”

0
195

Pentru a cinsti memoria și faptele eroilor, Primăria Bogați și Școala Gimnazială Radu cel Mare Bogați împreună cu Asociația Cultul Eroilor “Regina Maria” Argeș, Corul Veteranilor “Mihai Viteazu” și Asociația Română de Tineret “Muntenia”, au depus coroane la Monumentul Eroilor din centrul comunei, preoții din comună au oficiat o slujbă de pomenire a eroilor noștri, iar elevii școlii au avut un moment artistic cu cântece și poezii patriotice. Raportat la numărul de locuitori, comuna Bogați a pierdut cei mai mulți eroi din județ în cele două Războaie mondiale, dupa cum a transmis primarul comunei, Ion Girleanu.

Sărbătorim astăzi Înălțarea Domnului și comemorăm Ziua Eroilor, a înaintașilor noștri care s-au sacrificat pe câmpul de luptă pentru ca noi, generațiile următoare, să trăim liberi în țara noastră. Este datoria noastră să nu ne uităm eroii și să insuflăm copiilor noștri spiritul de patriotism și sacrificiu pentru țara noastră. HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!“, este mesajul transmis de primarul comunei Bogati, Ion Girleanu, care a ales sa fie celebrati asa cum se cuvine eroii care s-au jertfit pentru tara noastra.

LASA UN RASPUNS