Primarul de la Albota nu poate rezista tentaţiei! A făcut public această declaraţie

0
354

Se bat pentru a fi lideri la „porcăială”! Primarii, invitaţi la şedinţa de Colegiu Prefectural, s-au dat în stambă vizavi de evenimentul ce va avea loc joi la complexul BEMO din Mioveni, unde sunt invitaţi şi doi miniştri din Guvernul Ponta. Vor fi tăiaţi 10 – 12 porci.

Primarul de la Miceşti Dumitru Voicu speră să ia premiul cel mare pentru că intenţionează să aducă cel mai mare porc. Acesta a fost imediat ironizat de către Ducele de Albota: „Ăla de 400 de kilograme o să îl văd că îţi va cădea printre scânduri”.

Ion Dumitru a cerut imediat şefului Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Daniel Lupu, să fie prezent la eveniment pentru a verifica dacă este bună de mâncat carnea, mai ales că a apărut primul caz, după atâţia ani, de trichineloză în Argeş. „Vă rog să veniţi că eu nu mă pot abţine. Noi nu ne putem abţine de la şorici”, a spus Ducele, care a continuat în stilul său unic: „Îi invităm şi pe ceilalţi primari care nu vor tăia porc să mânânce şi ei de la noi…aşa cum de altfel au făcut de fiecare dată”.

În intervalul 10.00 – 14.00, la cea de-a V-a ediţie a „Ignatului la argeşeni”, o importantă manifestare tradiţional-românească, vor fi sacrificaţi 10 – 12 porci de către primari ai Argeşului.

LASA UN RASPUNS