Primarie din Arges jefuita de hoti! Ce spune Politia Arges

0
145

Primarie din Arges jefuita de hoti, noaptea trecuta. Politia face cercetari pentru a stabili intregul act infractional. A fost intocmit dosar penal.

Hotii au patruns in Primaria comunei Ungheni, judetul Arges. Se pare ca acesti au fortat seiful si au sustras 10.000 lei. Din informatiile oferite pana la acest moment de Politia Arges, hotii au intrat pe geam, dupa ce fereastra a fost fortata. Iata ce transmite Politia Arges cu privire la acest caz: “În dimineața zilei de 22 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul Primăriei Ungheni, o fereastră a fost forțată, iar în interior se observă urme de răvășire.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în care se desfășoară cercetări cu scopul recuperării prejudiciului al identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.”. 

LASA UN RASPUNS