Primaria Budeasa se alatura actiunii de ecologizare “Argesul curat”: “NUMAI IMPREUNA putem oferi comunei un aspect curat și frumos!”

0
268

Primăria Budeasa se alătură invitației de a participa la acțiunea “Argeșul curat” împreună cu personalul primăriei, elevii școliilor gimnaziale și cadrele didactice, consilierii locali, salariații EFTEC, ARCOM și Sc OUĂ DE ȚARĂ Srl. Ziua Mondială a Mediului sau ziua Mediului Înconjurător este aniversată în fiecare an pe data de 5 iunie, zi recunoscută pentru acțiunile ce vizează protejarea mediului înconjurător, iar campania “Argeșul curat”, demarată de ADI Servsal, presupune o amplă acțiune de ecologizare în diferite zone ale comunei, sâmbătă, 5 iunie, începând cu ora 09.00.

Fac un apel către toți cetățenii comunei să ne sprijine în acest demers. Contez pe implicarea tuturor, pentru că numai împreună putem oferi comunei un aspect curat și frumos! Adunarea voluntarilor se va face la zona de picnic (fosta “Fabrică de cărămidă”). Sacii și mănușile necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori. Împreună ne vom asigura că, la sfârșitul acțiunii, deșeurile colectate vor ajunge acolo unde le este locul, nu în natură! Doresc să mulțumesc organizatorilor implicați în această acțiune (Consiliul Județean Argeș și A.D.I Servsal Argeș) pentru spiritul civic și le adresez rugămintea continuării acestei campanii în zonele în care frumusețea naturii este împiedicată de aceste deșeuri.“, a transmis primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru.

LASA UN RASPUNS