PRIMAR SUPĂRAT: ”Drumurile județene, impracticabile! Jumătate din mașină îți intră în gropi”

0
1176

Drumul este impracticabil, iar autoritățile întârzie să facă ceva. Mai mult decât atât, edilul local spune că nici măcar nu a primit un răspuns după ce a anunțat autoritățile județului de condițiile în care se circulă pe acest drum județean, despre care cetățenii se plâng de vreme bună că își rup mașinile, fiind destul de greu de circulat în zonă.

Drumurile județene au ajuns impracticabile. Este vorba despre 703 A, dar și despre 631 B. Am depus inclusiv fotografii, documente, la Consiliul Județean Argeș, încă de pe data de 6.02.2018, pentru a vedea exact cum stau lucrurile aici. Nu interesează pe nimeni. Nu a venit nimeni să vadă, măcar așa de curiozitate să vadă cum este drumul județean în zonă, că dacă îl fac, nu îl fac pentru mine. Jumătate din mașină îți intră în gropi. Nu am primit nici măcar un răspuns.”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache (foto interior), vizibil deranjat de faptul că nu se face nimic pentru repararea celor două drumuri.

Nu puțini sunt cetățenii care merg la primărie și întreabă cu privire la repararea acestor porțiuni de drum. ”Este deranjant când vezi că nu interesează pe nimeni măcar să vină în teren să vadă dacă noi care am trimis actele și pozele la CJ chiar avem dreptate. Oamenii din comună sunt supărați, ei mă întreabă pe mine”, ne-a mai spus primarul din Poiana Lacului.

CITEȘTE ȘI: Au început lucrările pentru ASFALTAREA celor 9,5 km de drum, în Poiana Lacului

LASA UN RASPUNS