Primar din Argeș, despre conducerea PNL Argeș: ”MIMEAZĂ campania electorală”

0
309

Primar din Argeș, susținător al președintelui Klaus Iohannis, despre conducerea PNL Argeș, în fruntea căreia se află Adrian Miuțescu: ”MIMEAZĂ campania electorală și folosesc aceste deplasări pentru a încerca să-și salveze scaunele și pozițiile de conducere doar pentru beneficiile lor și a clicii de lângă aceștia. Rușine”.

Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, a reacționat față de atitudinea conducerii PNL Argeș, după ce se pare că unii președinți de organizații locale au fost certați pentru că i-au permis edilului local să posteze bannere cu el, în mai multe localități, prin care își arată susținerea față de președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale. De altfel, candidat susținut de Partidul Național Liberal.

Iată întreaga postare de pe pagina de Facebook a primarului comunei Corbi, Virgil Baciu:

Duminica trecută conducerea PNL Arges a convocat președinții organizațiilor locale de pe valea râului Doamnei in Domnesti și au fost certați ptr faptul ca eu am afișat bannere cu mine in mai multe localități in care eu îl susțin pe președintele Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, iar aceștia ( președinții ) nu au reacționat și nu mi-au interzis sa afișez aceste bannere. Au rămas surprinși de atitudinea conducerii și chiar le-au răspuns acestora ca din punctul lor de vedere este un plus și ca ei sunt incantați de implicarea mea si in celelalte localități din zona. Mă asteptam la reacții de acest gen din partea concurenților electorali și nu din partea celor care se bat cu pumnul in piept ca fac campanie pentru prezidențiale (cu câteva bannere în tot județul) și cu 0 acțiuni .
La aceasta întâlnire s-a discutat doar despre cine a semnat lista pentru venirea lui Rareș Bogdan și despre bannerele mele și nu despre cum stam cu campania electorală pe aceasta vale (unul foarte înfocat în a-i certa pe președinții de organizații cica era unul FLORICEL).
Concluzia este clară, aceștia MIMEAZĂ campania electorală și folosesc aceste deplasări pentru a încerca să-și salveze scaunele și pozițiile de conducere doar pentru beneficiile lor și a clicii de lângă aceștia. Rușine!”.

LASA UN RASPUNS