Presedintele PSD Marcel Ciolacu, de vorba cu pitestenii!

0
556

Presedintele PSD la nivel national, Marcel Ciolacu, a fost astazi, 19 septembrie, la Arges, pentru a-si arata sustinerea fata de candidatii social democrati la alegerile locale din 27 septembrie. Acesta a participat si la o conferinta de presa organizata la sediul PSD Arges, alaturi de candidatii la Primaria Pitesti si respectiv la presedintia Consiliului Judetean Arges, Cristian Gentea si Ion Minzina. Ciolacu a declarat ca este convins ca rezultatele obtinute de Organizatia Arges vor fi unele foarte bune, situandu-se printre judetele fruntase: “Nu ne asteptam ca intr-un timp record domnul Minzina sa ne faca concurenta pentru primele locuri ca si rezultate ale Partidului Social Democrat, insa Argesul o sa fie printre organizatiile din top dupa aceste alegeri “. (vezi declaratia VIDEO).

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primaria Pitesti: “De sustinut stiam ca ne sustine, insa domnul presedinte Marcel Ciolacu a dorit sa mearga in Pitesti sa vada cateva puncte. Faptul ca ne-a inteles si ne-a promis ca va fi alaturi de noi este suficient. Legat de mine si domnul Minzina stiti ca facem echipa de mult timp. Pe amandoi ne stiti ca suntem doi tipi foarte insistenti si promit ca ne vom bate peste tot pentru proiectele Pitestiului si Argesului si pentru cetateni.”

Ion Minzina, candidat pentru presedintia CJ Arges: “Cred ca am gasit intelegerea din partea presedintelui nostru de la nivel national, domnul Marcel Ciolacu, pentru a ne duce la bun sfarsit proiectele pe care ni le-am propus. Gandim pe termen lung, nu suntem incremeniti intr-o situatie data. Viitorul vom sti sa il construim impreuna pentru ca intotdeauna pentru noi conteaza parerea oamenilor.“.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD la nivel national, a stat de vorba cu pitestenii, mergand prin Piata Vasile Milea alaturi de social democratii argeseni. Acestia au fost intampinati de oameni deschisi care si-au aratat sustinerea fata de candidatii PSD.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges

Realizat de: SC Alenti Transmision VMV SRL

Cod Mandatar: 21200019

LASA UN RASPUNS