PREMII importante oferite de TEXTRON în cadrul concursului de robotică RoboSmart

0
1150

Firma Textron a sponsorizat un concurs organizat de Universitatea din Pitești, cu premii importante pentru participanți, elevi din liceele județului Argeș.

Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare (FECC) din cadrul UPIT a organizat concursul de robotică intitulat RoboSmart, extrem de atractiv pentru elevi, acesta fiind și publicul țintă căruia i se și adresează. Concursul propriu-zis constă în parcurgerea contracronometru a unui traseu (follow line) cu obstacole. Au fost oferite premii materiale câștigătorilor, dar și profesorilor coordonatori. Și cum firma Textron dorește să se implice în mod activ în creșterea de noi talente prin colaborarea cu Universitatea din Pitești și liceele de specialitate din județul Argeș, compania a sponsorizat concursul RoboSmart cu: roboti bazați pe platforma Arduino pentru în valoare de 5000 lei și 35 de premii pentru participanți constând în: rucsac, termos, boxe Bluetooth, stick USB, etc., în valoare de aproximativ 10000 lei.

CITEȘTE ȘI: TEXTRON se implică în creșterea de NOI TALENTE!

Divizia Textron Vehicule Specializate a deschis la Pitești o sucursală unică în cadrul Grupului, specializată în dezvoltare de software. Firma a creat deja peste 40 de locuri de muncă în high-tech și are de gând să crească acest număr. Textron Fleet Management este o corporație de top prezentă în peste 25 de state la nivel mondial. Textron Inc. este una dintre cele mai cunoscute companii multi-industrie din lume, o companie care își pune în valoare rețeaua globală de companii în aviație, apărare, industrial și finanțe, pentru a oferi clienților soluții și servicii inovatoare. Cu peste 35.000 de angajați, Textron operează în 25 de țări din întreaga lume și este cunoscută pentru mărcile sale puternice, cum ar fi: Greenlee, Bell Helicopter, Cessna, Beechraft și E-Z-GO.

LASA UN RASPUNS