Piteștiul, un pas înainte către digitalizarea activității din oraș

0
855

Puteți vizualiza în timp real locurile de parcare de reședință, dar și modificările care se fac odată cu achitarea abonamentelor de către utilizatori. De asemenea, pentru viitor, se dorește să se poată aplica online pentru închirierea unui loc de parcare direct prin intermediul aplicației www.parcaripitesti.ro.

La început de an bifăm o premieră cu care sperăm să facem un pas înainte către digitalizarea activității în Orașul nostru.
Platforma online www.parcaripitesti.ro vine în sprijinul cetățenilor pentru a putea vizualiza în timp real locurile de parcare de reședință, cât și modificările care se fac odată cu achitarea abonamentelor de către utilizatori.
În prezent nu se poate aplica online pentru închirierea unui loc de parcare direct prin intermediul aplicației, acest aspect fiind în perspectivă pentru implementare în viitorul apropiat.
O variantă simplă și rapidă pe care vrem să o încurajăm, o variantă care ne oferă tuturor transparență și timp câștigat.”, este anunțul făcut de viceprimarul municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu (foto interior). 

LASA UN RASPUNS