Piteștean, VILĂ DE 300.000 DE EURO! Vedetă în Capitală, are o casă amenajată fabulos

0
370

În 2008 locuia cu chirie, alături de alți cinci prieteni. Acum este proprietarul unei superbe vile, în Cernica, evaluată la circa 300.000 de euro. Piteșteanul se iubește cu o frumoasă vedetă din Capitală, astfel că toate îi merg din plin.

Celebra lui piesă “Acasă” are un corespondent și în realitate, în viața lui Smiley, unul dintre cei mai familiști artiști autohtoni. Pentru Smiley, acasă înseamnă acolo unde sunt cei dragi, însă acasă este și superba vilă din Cernica, pe care juratul de la “Vocea României” (PRO TV) a amenajat-o fabulos. De fapt nu el, ci o echipă de arhitecți iscusiți. Când a fost gata, specialiștii ne-au arătat rezultatul și au pus pe site-ul propriu imagini din casa lui Smiley.

Canapeaua din sufragerie a fost asortată cu piese de mobilier vintage, iar Click! prezintă fotografii incendiare din interiorul acestui cămin, pe vremuri de burlac, acum “cuibușor de nebunii” pentru Smiley și superba lui iubită, Gina Pistol.Trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat “cuibuşorul” lui Smiley într-un cămin modern șl primitor, care ar stârni invidia oricui. O excelentă combinaţie cromatică de albastru, crem şi maro, fotolii imense, rafturi din lemn masiv, ferestre uriaşe, fără perdele, covoare de inspiraţie rustică, dar şi accesorii de efect, precum valize suprapuse şi un patefon, fac din locuinţă un loc primitor, din care n-ai mai pleca.

Culmea, piteșteanul, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, nu şi-a băgat deloc “coada” şi le-a lăsat arhitecţilor mână liberă. “Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanţii firmei, care au mărturisit că au avut nevoie de trei luni pentru a duce proiectul la bun sfârşit.

Sursa: Click.ro

LASA UN RASPUNS