PERCHEZIȚII la clinica stomatologică, acasă la anestezist și la sediul firmei acestuia, în cazul copilului mort sub anestezie generală

0
633

Percheziții la clinica stomatologică din Pitești unde copilul de 4 ani a fost pus sub anestezie generală pentru a-și trata dantura și a murit la scurt timp după aceea. De asemenea au avut loc percheziții și acasă la medicul anestezist, dar și la sediul firmei medicului anestezist, din Curtea de Argeș. Au fost ridicate acte contabile.

CITEȘTE PENTRU MAI MULTE DETALII: Tragedie fără margini! A MURIT COPILUL ANESTEZIAT LA DENTIST

Percheziții în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, anunță Poliția Argeș. ”În data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Pitești și Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat trei percheziții pe raza municipiului Pitești și municipiului Curtea de Argeș, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate. Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale.”, informează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă

LASA UN RASPUNS