PERCHEZITII in Arges si Valcea! 2 retinuti pentru TRAFIC DE DROGURI de mare risc si 10 persoane la audieri

0
269

La data de 25.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpații, un cetățean albanez și un român, au comercializat droguri de mare risc, provenite de pe teritoriul Olandei și Marii Britanii.
La data de 24.10.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 3 laptopuri, 19 telefoane mobile, sumele de 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline și 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum și 2 autoturisme.
În cursul zilei de astăzi, unul dintre inculpați va fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Vâlcea și al jandarmilor din cadrul IJJ Argeș.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LASA UN RASPUNS