Pasager rănit! Fugă de la locul accidentului. Ce au DESCOPERIT POLIȚIȘTII

0
102

Un bărbat rănit în accident a scos la iveală mai multe infracţiuni comise de un şofer. Tânărul de 24 de ani a fost reţinut, asta deşi victima coliziunii nu se constituie parte civilă.

Totul s-a petrecut sâmbătă, când mai mulţi bărbaţi de etnie romă se aflau într-un autoturism pe drumul comunal din comuna Miceşti. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de susţinere a firelor electrice. În urma impactului a fost rănit un pasager, în vârstă de 37 de ani, din comuna Mălureni, care era beat criţă. După impact, şoferul şi prietenii săi au luat maşina de la locul faptei şi au fugit, abandonând victima. Bărbatul, beat şi rănit, a fost preluat de un echipaj medical. Nu a putut preciza nici cu cine a fost, nici cu ce maşină.

În ziua de 4 decembrie a.c., a fost efectuată o percheziție la locuința unei persoane din localitatea Mălureni, satul Păuleasca, ocazie cu care a fost depistat autoturismul implicat în eveniment, ulterior fiind depistat și un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, bănuit că ar fi condus autoturismul. Din verificări s-a stabilit că cel în cauză nu deține permis de conducere. Pe numele acestuia a fost emisă o ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LASA UN RASPUNS