(foto-video) O primire INEDITĂ a micuților, la Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești! ”V-ați numărat printre CEI MAI BUNI din județ”

0
7567

O primire inedită a micilor școlari. Un culoar cu flori realizat chiar de elevi. La Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești, cei mai mici dintre școlari au intrat în unitatea de învățământ printr-un culoar de flori realizat de elevii claselor a IV-a. Cu emoții, aceștia au pășit timizi alături învățătoarele care le vor îndruma pașii de acum înainte.

Alături de managerul unității, Marian Haiducu, au participat la festivitatea de deschidere, ce a debutat la ora 10.00, un reprezentant al Primăriei Pitești, al Asociației Părinților, dar și inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Mihaela Crișan. ”A fost o bucurie pentru mine să fiu astăzi alături de dumneavoastră pentru că sunteți o școală fanion a învățământului argeșean, nu prin numărul dumneavoastră mare, ci prin rezultatele de excepție pe care le înregistrați pe parcursul anilor la concursuri, olimpiade și la examenele naționale. Vreau să vă felicit pentru că anul acesta v-ați numărat printre cei mai buni din județ la Evaluarea Națională, clasa a VIII-a. Ați avut elevi care au terminat clasa a VIII-a cu 10 la evaluare limba română, la matematică. I-am cunoscut pe acești minunați copii la festivitatea de premiere de acum două săptămâni și am încredere că sunt printre voi copii care pot avea aceleași rezultate.”, a declarat inspectorul general adjunct al ISJ Argeș.

Marian Haiducu, directorul Școlii ”Mihai Eminescu” din Pitești a vorbit despre importantele investiții realizate în școală cu ajutorul Asociației Părinților, investiții care vor continua și în perioada următoare, și de asemenea a transmis că unitatea de învățământ se apropie de startul proiectului european de amploare prin care școala va avea parte de o importantă extindere. (vezi DECLARAȚIA)

Un nou an școlar a început cu gânduri bune la Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești, dar și cu condiții pe măsură pentru cei care au ales să calce pragul unității de învățământ, având în vedere că este o școală aflată într-o continuă îmbunătățire. ”Cu ce i-am întâmpinat anul acesta pe elevi? Mobilier nou, bază materială foarte bună cu sprijinul asociației de părinți, în principal, dar și al Consiliului Local, un program Școală după Școală de tip After School, resursă umană de foarte bună calitate, o nouă clasa a V-a, cu care vrem să facem performanțe.”, ne-a transmis directorul școlii, Marian Haiducu, adăugând totodată că anul acesta sunt 5 clase pregătitoare formate în cadrul unității de învățământ.

Care este motivul pentru care părinții aleg Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești pentru copiii lor? Urmăriți declarația de mai jos, oferită de către directorul unității de învățământ, Marian Haiducu, cu privire la rezultatele excepționale ale elevilor:

Județul Argeș debutează în acest nou an școlar cu aproape 90.000 de elevi și peste 8700 de cadre didactice. ”Sperăm să aducem în viața dumneavoastră tot ce este mai util pentru a ajunge niște oameni realizați”, a transmis Mihaela Crișan, inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, la festivitatea de deschidere a Școlii ”Mihai Eminescu” Pitești.

LASA UN RASPUNS