Nu stie cine este si de unde vine! Barbat gasit de politisti intr-o localitate din Arges

0
160

Nu știe să spună cine este, cum se numește, nici de unde vine. Nu are acte de identitate asupra lui, iar polițiștii nu au reușit să găsească informații despre el, în baza de date de care dispun. Este povestea unui bărbat găsit în comuna Buzoești, marți. Era dezorientat și nu știa încotro să meargă. Din nefericire acesta nu i-a putut ajuta de oamenii legii să-i stabilească identitatea. Cu greu, polițiștii au reușit să înțeleagă de la el doar că ar fi cioban. Deocamdată bărbatul a fost primit într-un centru, dar soluția este una temporară, bărbatul neavând acte de identitate. Polițiștii cer ajutorul celor care îl recunosc și pot furniza informații despre bărbat.

Iată ce a transmis IPJ Argeș despre acest caz:

În ziua de 01 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Recea și Buzoești a fost identificată o persoană de sex bărbătesc, dezorientată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care au depistat persona în cauză pe raza localității Buzoești, sat Cornățel.
Bărbatul prezenta un aspect neîngrijit, dificultăți în exprimare și nu a știut să ofere datele sale de stare civilă.
Acesta a fost condus la sediul poliției, unde, în urma verificărilor efectuate, nu s-a putut stabili identitatea lui.
Ulterior, după parcurgerea procedurii în astfel de situații, bărbatul a fost transportat la un centru social de pe raza municipiului Pitești.

Persoana cu identitate necunoscută prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,63 metri, greutate circa 55 kg, constituție astenică, păr scurt grizonat, poartă barbă neîngrijită, piele de culoare albă, fără semne particulare, este îmbrăcat cu geacă de culoare maro, blugi de culoare închisă, cizme din cauciuc și fes negru.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

LASA UN RASPUNS