Norris Mageanu, EXPEDITIE PE CEL MAI INALT VARF al Africii, Uhuru, din Kilimanjaro!

0
141

Presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, campulungeanul Norris Mageanu, a atins cel mai inalt varf al Africii, varful Uhuru al muntelui Kilimanjaro. In urma cu cateva zile, argeseanul anunta pe pagina personala de Facebook ca se pregateste sa escaladeze varful Uhuru si se arata incantat sa aiba parte de aceasta experienta. “Kilimanjaro. Cel mai înalt vârf din lume, care nu face parte dintr-un lanț muntos. Cel mai înalt din Africa. Următoarele 7 zile facem cunoștință. Plecăm de la 30+ și ajungem la -20 de grade. În condiții normale.“, anunta Norris Mageanu. Astfel, in urma cu cateva ore a postat pe pagina de socializare fotografii prin care arata ca si-a atins obiectivul si a reusit sa escaladeze varhul Uhuru din Kilimanjaro. “Am atins astăzi cel mai înalt vârf al Africii, vârful Uhuru, al muntelui Kilimanjaro. Un pas mic pentru omenire, un pas mare pentru sine. Al meu.
Frumusețea muntelui, lipsa oxigenului, pantele abrupte și interminabile către vârf îți dau motive de trăire și de gândire pe care nu ai cum să le întâlnești altfel. Și, încă o dată, cu cât vârful e mai greu de atins, cu atât te pune să îți cauți mai adânc în suflet credințe, îndoieli, răspunsuri, frici. Mulțumesc, tuturor celor care au fost alături de mine, cu sufletul, gândul sau fizic! Kilimanjaro, hakuna matata!“, a transmis campulungeanul Norris Mageanu, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Norris Mageanu este un personaj controversat. Acesta s-a iubit cu vedeta Corina Danila cu care are si o fetita, si ulterior mai multe “nume” cunoscute au stat la bratul acestuia, printre care Lorena, sora modelului Catrinel Menghia, tenismena Ana Bogdan, soprana Andreea Iilie.

LASA UN RASPUNS