Mircea Andrei, presedinte PAM: ”Lupul, unde a mâncat o oaie, se mai întoarce!”

2
753

Întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că PSD nu și-a anunțat până la acest moment candidatul și este măcinat de lupte interne la Pitești, președintele Mircea Andrei a vorbit despre tehnica PSD de-a lungul timpului. Acesta a afirmat ca este cunoscut faptul că pentru a nu fi atacați sau taxați pentru problemele de natură penală sau de ordin administrativ, gafe de-a lungul timpului sau cazuri concrete cum ar fi betonificarea și distrugerea spațiilor verzi din oraș, PSD își anunță candidatul pe ultima sută de metri.

”La Pitești, PSD nu și-a definitivat metoda prin care va înșela lumea din nou, după mai multe discuții va definitiva metoda prin care va încerca să prostească Piteștiul din nou și atunci va apărea și candidatul. Până la sfîrșitul lunii vom anunța și noi candidatul la Primăria Pitești. Spre deosebire de noi, PSD trebuie să gândească modul de operare. Locul faptei, în cazul PSD, este Piteștiul sau mai bine zis… locul infracțiunii. Lupul, unde a mâncat o oaie, se mai întoarce. Am spus suficient despre Pendiuc și candidatura PSD. Au mâncat oaia timp de 25 de ani la Pitești, cum să nu se întoarcă?”, a declarat Mircea Andrei președintele Partidului pentru Argeș și Muscel.
Vă reamintim că primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, este cercetat penal într-un dosar instrumentat de DNA – structura centrală, dosar ce vizează fapte de corupție cu privire la Serviciul Public de Transport în comun din municipiul Pitești.

LASA UN RASPUNS