Mesajul primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, la început de an școlar

0
351

Noul an școlar a început cu emoție pentru elevi, părinți și cadre didactice, în Mioveni. Primarul orașului, Ion Georgescu, a adresat cuvinte de susținere din partea administrației locale, la început de an șolar: ”Astăzi, 10 septembrie, școala își redeschide porțile, anunțând începerea unui nou an școlar, pe care ni-l dorim încărcat de rezultate frumoase. Este una dintre acele zile în care pe primul loc punem copiii, ei și educația lor reprezentând prioritatea noastră, fie că suntem părinți, bunici sau dascăli. Orice început de an școlar înseamnă emoții și speranțe, atât pentru copiii care pășesc timid, pentru prima oară, într-o sală de clasă, cât și pentru aceia, mai mari, care revin în mediul școlar.
Dragi elevi, noi, părinții și profesorii, vă garantăm că sunteți cei mai importanți pentru noi și de aceea depunem toate eforturile pentru a vă crea condițiile necesare, care să vă ajute să vă concentrați forțele spre a învăța.
Educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major în agenda publică, dar și în planul de investiții al Consiliului Local. În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru viaţă a copiilor noștri este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări eficiente între şcoală, familie, comunitate locală.
Stimați părinți, vă mulțumesc pentru efortul zilnic pe care îl faceți în susținerea parcursului educațional al copiilor dumneavoastră și vă invit să vă implicați cât mai mult în viaţa şcolii. Doar printr-un parteneriat real şi corect între şcoală şi familie vom putea avea un învăţământ de calitate.
Dragi profesori, directori ai unităților de învățământ, vă mulțumesc pentru munca depusă în anul școlar trecut și vă cer, la rândul dumneavoastră, atașament față de școală, responsabilitate maximă în susținerea actului educațional, înţelegerea profundă a importanței educaţiei în societate și o colaborare cât mai deschisă cu autoritățile administrației locale și județene.

LASA UN RASPUNS