Mesaj INCREDIBIL lasat de fiul lui Tecau pe Facebook: “O să le extermin lor tot neamu’, o să le dau foc la case, la masini…”

1
2197

Dupa scandalul sexual in care tatal sau a aparut, Andrei Tecau, fiul presedintelui de Consiliu Judetean Arges, face declaratii uluitoare. Vizibil, Andrei Tecau este extrem de suparat dupa ce tatal sau a fost denigrat in paginile unui saptamanal din judetul Arges, unde s-a aratat, din cate se pare, ca social democratul a agatat o domnisoara pe internt, cu care a folosit si un vocabular destul de vulgar. Toata aceasta nebunie l-a determinat pe fiul lui Tecau sa faca o declaratie mai mult decat uluitoare pe contul personal de Facebook:

“Se întâmplă lucruri pe care nici măcar eu nu le mai înţeleg. Şi-am văzut multe, uitati-va si voi la listele alea. In câţiva ani am pierdut mulţi prieteni şi aproape tot ce aveam şi am ajuns în situaţia în care o mână de oameni decid când şi cum o să murim şi noi. Nu mai e de respect, onoare, credinţă sau că suntem toţi din acelaşi căcat. Ăştia nu mai vin doar după banii noştri sau după noi, vin să ne omoare mamele, femeile, copiii… copiii tăi, da, da… ai tăi! Eu vă zic ceva, familia mea n-o să dispară doar pentru că aşa vor unii. O să le extermin lor tot neamu’, o să le dau foc la case, la maşini şi la tot ce au ştiut ei vreodată. Şi daca o facem şi pe asta împreună, la fel cum am făcut tot până acum, tre’ s-o lămurim de la început că nu scapă viu niciunu’, că ăştia, chiar paralizaţi, orbi, surzi, ăştia o să ne caute peste tot. Dac-o să poată să ne scrie numele cu limba, o să fie de-ajuns! A, şi vă mai zic ceva… Dacă mai stăm aşa, dacă mai aşteptăm, o să ne sfâşiem noi între noi ca animalele, că n-o să mai ştim bine de rău!”, este mesajul postat de Andrei Tecau, fiul presedintelui de CJ Arges, citand din piesa “Care au ramas”, a celor de la BUG Mafia.

Andrei si Florin Tecau.Foto: Andrei si Florin Tecau

LASA UN RASPUNS