Manifestari frumoase organizate de elevi, in prejma Sarbatorilor de Iarna!

0
1470

Serbarile organizate in preajma Sarbatorilor de Iarna reprezinta o mare bucurie pentru multi dintre elevi. Asa s-a intamplat si la clasa a VI-a B de la Scoala Gimnazială Mircea Eliade din Pitesti, unde a avut loc zilele trecute o frumoasa  manifestare prilejuită de sarbatoarea nașterii Domnului.

Oaspeții au aflat, printre altele, Povestea lui Moș Craciun, daca merita, sau nu, să ne grabim in preajma sărbătorilor precum si faptul ca indiferent de situatia materială a fiecaruia dintre noi, suntem, în fața vieții si a lui Dumnezeu, perfect egali. Nelipsite au fost și colindele, tradiţie sfântă a neamului românesc, care au incântat urechile auditoriului si, spre finalul serbarii, si-a facut aparitia si Moș Craciun spre bucuria copiilor.

Dirigintele Adrian Olteanu, a declarat că se bucură de reusita copiilor si de faptul că acestia au izbutit, printre lucrări si teze, sa invete si rolurile pentru serbare. “Mi-a placut foarte mult si sper ca si la anul sa repetam aceasta experienta frumoasa.”, ne-a declarat Andra Barlogeanu, eleva a clasei a VI-a B.

LASA UN RASPUNS