Lideri importanti ai PSD Arges, la discutii despre Parteneriatul Public-Privat, cu reprezentantii Camerei de Comert din judet!

0
370

Deputații de Argeș ai PSD Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu, vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu, primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, city managerul orasului Pitesti, Lucretiu Tudor, precum si un reprezentant al Primăriei Mioveni au participat astăzi la o nouă reuniune pe teme economice cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

Tema dezbaterii a fost Parteneriatul Public-Privat, în contextul în care la o reuniune anterioară s-a convenit ca primul mare proiect legislativ reconstruit împreună de către parlamentarii de Argeș trebuie să fie Legea Parteneriatului Public-Privat.

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a înaintat participanților o listă cu propuneri privind acest act normativ care se află în Parlament în circuit legislativ, astfel încât acesta să fie ușor de aplicat și cât mai practic.

Parlamentarii de Argeș ai PSD vor susține în continuare acest proiect de lege și sunt deschiși colaborării cu aleșii altor partide, dar și cu reprezentanții mediului de afaceri și ai administrației publice, astfel încât legea care va rezulta în urma consultărilor să răspundă nevoilor reale de dezvoltare ale comunităților și să elimine orice prevedere care ar putea să genereze blocaje, a transmis Biroul de presa al PSD Arges.

LASA UN RASPUNS