Laurențiu Duță, de la 3Sud Est, de URGENȚĂ la spital, în PITEȘTI! O furculiță I-A PERFORAT ESOFAGUL

0
18353

Cunoscutul cântăreț Laurențiu Duță a ajuns la Spitalul de Urgență Pitești, după ce o furculiță de unică folosință i-a perforat esofagul. Acesta se afla la un spectacol în Argeș și era cazat la un hotel din Pitești.

Laurențiu Duța a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă! O furculiță i-a perforat esofagul Laurențiu Duța a ajuns pe mâna doctorilor de la Camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, după ce s-a rănit înghițind din greșeală o bucată contondentă dintr-o furculiță.

Tacâmul din plastic s-a rupt în timp ce compozitorul și solistul trupei 3Sud Est lua masa la hotel. Accidental, artistul a înghițit bucăți din furculiță care, din nefericire, au ajuns în esofag. Din cauza faptului că la spitalul piteștean nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Duță (42 ani) a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeași noapte.

A fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare. După intervenția chirurgicală, urmată de tratament cu antibiotice cinci zile, Laurențiu Duță a fost din nou în formă. ”Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire. Le mulțumesc celor ce ce au venit în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, a declarat Laurențiu Duță pentru jurnaliștii Libertatea.ro, care lansează un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile.

Potrivit ANPC, activitatea firmei care procura acele tacâmuri din plastic a fost suspendată pentru 6 luni. De asemenea s-a observat și cum firma funcționa în condiții improprii, iar cantitatea de plastic folosit pentru realizarea acestora era una foarte mică.

LASA UN RASPUNS