Ion Minzina, REALES presedinte al PSD Arges! Marcel Ciolacu a felicitat echipa pentru unitate si pentru “realizarile administrative de exceptie”

0
539

Vineri seara, social democratii argeseni si-au votat presedintele. Ion Minzina a fost reales, in unanimitate de voturi, presedinte al PSD Arges si de asemenea si formula care va conduce de acum inainte social democratii argeseni reprezentata de: prim-vicepreședinții Cristian Gentea și Ion Georgescu, secretar general Simona Bucura Oprescu. A fost votat și Biroul Permanent Judeţean și Comitetul Judeţean al PSD Argeş, intreaga echipă fiind votată cu unanimitate, vot deschis.

La sedinta de alegeri au participat de la Centru: președintele PSD Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, senatorul PSD Titus Corlățean și Marian Neacșu, secretarul General al Guvernului. Peste 600 de pesedisti din intreg judetul si-au ales astazi conducerea, Ion Minzina fiind singurul candidat pentru functia de presedinte al PSD Arges.

În urmă cu doi ani, când dumneavoastră m-ați ales președinte al PSD Argeș, am spus: “Programul meu este victoria și trebuie să avem aceste cuvinte în suflet și în minte!”. Și, împreună, am adus victoria! Am câștigat alegerile locale și parlamentare cu procente care s-au apropiat de 50%. Meritul este al echipei, al tuturor celor care au avut încredere în PSD şi în ceea ce propune PSD. Echipa este puternică pentru că este formată din oameni puternici! Judeţul Argeş a fost, este şi va fi judeţ condus de PSD, pentru că am demonstrat seriozitate în tot ce am făcut, pentru că am ştiut să alegem cele mai bune soluţii şi pentru că împreună avem obligaţia să mulţumim cetăţenii judeţului Argeş.“, a declarat Ion Mînzînă, prezentand si un raport de activitate al mandatului care tocmai s-a incheiat.

Îi mulțumesc domnului Marcel Ciolacu care m-a susținut necontenit și necondiționat și care ajută Argeșul, ajută Piteștiul. Vă rog, domnule președinte, să faceți rotativa la guvernare, pentru că România va arăta altfel cu dvs ca prim-ministru, iar noi vom avea garanția unui 2024 gestionat corect. Îmi doresc ca la sfârșitul anului viitor președintele meu, președintele PSD să fie președintele tuturor românilor, pentru că am așteptat prea mult timp un om serios și este un m,oment pe care nu trebuie să îl ratăm!“, a declarat Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

Astăzi este cel mai important eveniment în ultimii 3 ani pentru PSD Argeș. Este cel mai important eveniment. Vorbesc acum despre noi, despre România de la Argeș și tot ce am realizat împreună. Tot ce am făcut, am făcut pentru oameni, i oamenii au încredere în noi. Suntem partidul în care argeșenii cred, suntem cei care putem câștiga alegerile din 2024 cu o singură condiție: să fim uniți, toți pentru unul și unul pentru toți! Avem cu ce să ne mândrim, avem cu ce să mergem în fața oamenilor în 2024! Dau exemplu Spitalul de la Mioveni, drumurile județene reabilitate, lucrările de investiții în toate localitățile din județ! De asemenea, consider că este momentul ca și România să aibă un președinte de la PSD! Numai în echipă putem câștiga și duce Argeșul pe primul loc!“, a transmis Ion Georgescu, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

De ce facem politică noi toți și fiecare dintre noi? Facem politică deoarece credem în puterea lui “împreună”! Facem politică fiindcă suntem în România de la Argeș care a dat primele două caspitale ale Țării Românești, unde avem primul document scris în limba română, unde avem o prețioasă lecție de demnitate dată de partizanii din munți, unde la Dacia, la Mioveni, în Argeș se produce 25% din exportul României! Politica, dincolo de ce se spune, este o meserie frumoasă, o meserie prin care poți schimba viața, prin care poți face bine multor oameni.
Aici, la Argeș, am făcut echipă împreună. La alegerile din 2020, PSD Argeș a obținut cele mai multe voturi din România. Iar rugăminte pe care am este să continuăm să muncim pentru Argeș, dar să înțelegem în același timp că tot ceea ce facem este pentru România. Trebuie să continuăm să muncim împreună, să menținem încrederea argeșenilor. Ne dorim ca Argeșul să fie tratat cu respectul pe care îl merită și să aibă finanțare în raport cu ceea ce reprezintă pentru România. Dacă avem o atitudine de înfrânți, și viitorul nostru va fi înfrânt. Îmi doresc ca împreună să avem o atitudine de învingători și împreună să luptăm pentru viața și bunăstarea românilor și să ducem Argeșul pe primul loc așa cum am făcut-o și până acum!“, a declarat Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv PSD Argeș.

Social democratii argeseni si-au reales presedintele cu unanimitate de voturi. “Cel mai important lucru este unitatea echipei.“, a fost mesajul lansat de Ion Minzina, dupa ce a fost reales in functia de presedinte al PSD Arges, multumindu-le tuturor pentru sustinere.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a felicitat echipa si a declarat ca apreciaza modul in care se straduieste sa aduca investitii in judetul Arges, acest lucru fiind demonstrat de numeroasele proiecte desfasurate pe intreg teritoriul judetului. “Faptul că sunt uniţi, nu au uitat de unde au plecat şi de unde au pornit această reconstrucţie a organizaţiei şi îi felicit pentru realizările administrative de excepţie pe care le-au avut până acum, pe care le au în perspectivă deja contractate. Judeţul Argeş, Piteştiul, Mioveniul este prima oară când au un program de dezvoltare coerent al întregului judeţ şi îi felicit pentru acest lucru şi nu în ultimul rând aş dori să-i mulţumesc colegei mele, Simona Bucura Oprescu, care nu uită niciodată să îmi amintească că este din Argeş şi dacă la două zile nu vorbesc cu domnul preşedinte, atunci vine Simona şi îmi aminteşte in fiecare zi.“, a decarat Marcel Ciolacu (vezi video), dupa realegerea lui Minzina drept lider al social democratilor argeseni.

Presedintele Marcel Ciolacu a fost inconjurat de pesedisti imediat ce conferinta de alegeri s-a incheiat. Acesta a stat minute in sir sa faca fotografii alaturi de social democratii prezenti la Conferinta, avand rabdare cu fiecare in parte, nerefuzand nici selfie-urile pentru care a fost solicitat in repetate randuri, fie de primari ori simpli membri.

Redam mai jos structura de conducere a PSD Arges, votata in unanimitate de voturi:

Nr. crt

Nume si prenume

Vot “pentru” *

1

ION MÎNZÎNĂ PREȘEDINTE

2

CRISTIAN GENTEA PRIM-VICEPREȘEDINTE

3

ION GEORGESCU PRIM-VICEPREȘEDINTE

4

SIMONA BUCURA-OPRESCU SECRETAR EXECUTIV

5

NICOLAE PAVELESCU VICEPREȘEDINTE

6

NICOLAE GEORGESCU VICEPREȘEDINTE

7

REMUS MIHALCEA VICEPREȘEDINTE

8

OVIDIU PUIU VICEPREȘEDINTE

9

CRISTINA STOCHECI VICEPREȘEDINTE

10

ADRIAN BUGHIU VICEPREȘEDINTE

11

MARIUS NICOLAESCU VICEPREȘEDINTE

12

CONSTANTIN PANȚURESCU VICEPREȘEDINTE

13

NICOLAE VELCEA VICEPREȘEDINTE

14

ION BAICEA VICEPREȘEDINTE

15

GHEORGHIȚĂ BOȚÂRCĂ VICEPREȘEDINTE

16

ION DUMITRU VICEPREȘEDINTE

17

ANDREEA CRÎMPIȚĂ-MATEI VICEPREȘEDINTE

18

VIOREL ENACHE VICEPREȘEDINTE

19

VASILE NEGOESCU VICEPREȘEDINTE

20

ION GÂRLEANU VICEPREȘEDINTE

21

VASILE LEAU VICEPREȘEDINTE

22

NICOLAE DASCĂLU VICEPREȘEDINTE

23

GHEORGHE STANCU VICEPREȘEDINTE

24

MARIAN TOADER VICEPREȘEDINTE

25

ION COJOCARU VICEPREȘEDINTE

26

DAN STROE VICEPREȘEDINTE

27

FLORIN PROCA VICEPREȘEDINTE

28

IONEL MOLOIU VICEPREȘEDINTE

29

DORIN PANȚERU VICEPREȘEDINTE

30

SORIN LUPU VICEPREȘEDINTE

31

DUMITRU TUDOSOIU VICEPREȘEDINTE

32

GEORGEL MĂDULĂREA VICEPREȘEDINTE

33

NICOLAE TUDOSE VICEPREȘEDINTE

34

LUCREȚIU TUDOR VICEPREȘEDINTE

35

NICOLETA MACHEDON VICEPREȘEDINTE

LASA UN RASPUNS