In doua zile, micutul este programat pentru operatie, in Turcia! Mama lui Zenys, MESAJ PLIN DE DURERE: “Îmi pun ultima speranța in dumneavoastra”

0
670

Mai sunt doar doua zile, iar suma de bani care este necesara pentru a fi stransa nu este atat de mare daca fiecare contribuim cu cat de putin. Pe 23 noiembrie, un baietel din Topoloveni, judetul Arges, de doar 6 luni, cu probleme mari la inima, este programat in Turcia pentru operatie. S-au strans doar 6000 de euro, din suma de 12.000 euro cat are nevoie pentru a merge la investigatii si operatie in Turcia. “Va rog sa ma ajutați ca inimioara lui Zenys sa bată in continuare!”, este mesajul transmis de mama baietelului, sperand ca oamenii de bine ii vor ajuta copilasul sa se faca bine.

Numele meu este Dana, mulți dintre voi cunoscându-ma ca fiind Dana de la magazinul cu haine din Topoloveni. In urma cu 6 luni, dupa ce am așteaptat cu atâta entuziasm sa vina pe lume fiul nostru Zenys, bucuria de a-mi tine in brate pruncul abia născut, mi-a fost umbrita de gravele probleme medicale cu care acesta a venit pe lume! Începând cu data de 25.05.2022, viata liniștita a familiei mele a fost data peste cap de vestea ca fiul nostru nou-născut are grave malformații la inima, care, in decursul celor 6 luni au condus si la alte complicații medicale! Fiecare zi a devenit pentru noi o lupta continua cu incompetenta sistemului de sănătate din Romania, cu vizite multiple la spitalele din toate colțurile țării – București, Targu-Mureș, Cluj, cu speranța ca vom reuși sa găsim la timp un specialist care sa ne salveze îngerașul, a cărui stare de sănătate se agravează pe zi ce trece! Din păcate, nimeni nu își asuma sa efectueze o operație de-o asemenea amploare și dificultate in Romania, fiind externați de fiecare data de peste tot, fără prea multe explicații de ce nu se poate interveni, dându-ne însă de înțeles ca șansele de supraviețuire in urma unei astfel de interventii cu aparatura din țara, sunt minime spre niciuna!

Speranța a venit însă din Turcia, unde se pare ca exista o clinica care poate efectua aceata operatie, care poate fi salvatoare pentru fiul meu. Oricat am încerca sa mutam munții din loc pentru a-l salva și a-i oferi singura șansa pe care o are, la acest moment, ne vedem in imposibilitatea de a ajunge in Turcia și a susține financiar aceasta operație, al carei cost se ridica la suma de peste 12000 de Euro plus alte costuri aferente! Știu sigur ca orice mama, dar nu numai, înțelege perfect suferința din sufletul meu, cât si disperarea ca poate nu voi reuși, din lipsa resurselor financiare, sa îmi slavez îngerașul, sa ii ofer aceasta ultima șansa ca el sa poată trai! Tocmai de aceea, va rog sa ma ajutați sa reușesc, împreuna cu voi, sa dam aceasta șansa fiului meu! Știu ca posibilitățile finaciare sunt destul de reduse pentru majoritatea, dar, din puțin se poate face mult, cum dar din dar se face rai! Va implor sa ma ajutați, astfel încât brațele mele sa nu rămână goale si sufletul trist, fiul meu sa îmi fie alături pana eu voi înceta sa mai exist, așa cum e in legea firii, si nu invers!
Va rog sa ma ajutați ca inimioara lui Zenys sa bată in continuare!
Daca puteti sa faceti o donatie, oricat de mică, ea va conta! Mai jos aveți datele:
Georgescu Daniela Elena
BRD: RO66BRDE030SV33662390300 RON
BRD:RO48BRDE030SV34284520300 EURO. Îmi pun ultima speranța in dumneavoastra, astfel încât ingerasul meu sa rămână pentru totdeauna in brațele mele, acolo unde este cald și bine… si multă iubire! Va mulțumesc pentru tot!“, este mesajul impresionant plin de durere transmis de mama lui Zenys.

LASA UN RASPUNS