(IMAGINI FIERBINTI) Scene sexuale, intr-o sala de jocuri din Pitesti, cu public spectator! Cei doi teribilisti, retinuti de politie

0
1269

Un barbat si o femeie au fost retinuti de politie, dupa ce au savarsit, in public, acte sexuale cu caracter explicit. Imaginile facute publice arata cum intr-o sala de jocuri cei doi teribilisti se “distreaza” cu spectatori, auzindu-se si persoanele care asista la intreaga scena.

În ziua de 02 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.
Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești.
La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia.
De asemenea, documente în cauză, vor fi communicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul.“, informeaza Politia Arges cu privire la acest caz.

Sursa foto-video: IPJ Arges

LASA UN RASPUNS