Barbat gasit mort, pe malul paraului Bascovele! “Până la acest moment, bărbatul nu este identificat”

0
248

Barbat gasit mort, pe malul paraului Bascovele! Pana la acest moment barbatul nu a fost identificat, anunta Politia Arges.

In urma cu putin timp, politistii pitesteni au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe malul paraului Bascovele, se afla trupul unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești și un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei.

În ziua de 15 martie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați cu privire la faptul că, pe malul pârâului Bascovele se află trupul unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești și un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei. Până la acest moment, bărbatul nu este identificat, iar la fața locului se deplasează grupa operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, care va prelua cercetările. Cauza decesului urmează să fie stabilită, în urma autopsiei medico-legale. De asemenea, cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.“, informeaza Politia Arges.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS