Au confirmat deja participarea la “Budeasa Festival”! NUME MARI ale muzicii folk si-au anuntat prezenta

0
460

Doi artisti cunoscuti au confirmat participarea la marele eveniment cu muzica de calitate folk-rock anuntat la Budeasa, pentru periada 16 – 17 iunie, “Budeasa Festival”. Este vorba despre celebrul cantautor si folkist Ducu Bertzi, care incanta cu fiecare ocazie fredonand piesele sale cunoscute, preum Floare de colț ori M-am îndrăgostit numai de ea. De asemenea, ne informeaza Primaria Budeasa, a confirmat participarea la festival si artistul de muzica folk Dinu Olarasu.

CITESTE SI: Peste 2500 de persoane sunt asteptate in weekend, la Budeasa!

Aprindem luminile scenei de la BUDEASA FESTIVAL cu primele nume mari ale muzicii folk din România! Ducu Bertzi și Dinu Olărașu se pregătesc să ne încânte și în acest an la festivalul de suflet al iubitorilor de muzică bună!
Un rucsac, o chitară și muuult chef de distracție! N-ai nevoie de foarte multe să .. te îndrăgostești de BudeasaFestival!“, informeaza Primaria Budeasa cu privire la eveniment.

Asa cum am relatat AICI, festivalul va reuni iubitorii de muzica folk si pe cei care asculta rock de calitate, evenimentul capatand un nou format, si se va desfasura pe Plaja din Budeasa.

CITESTE SI: Primaria comunei Budeasa a aplicat pentru programul “Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități”

LASA UN RASPUNS