Ilie Năstase, declarație NEAȘTEPTATĂ despre relația Simonei Halep cu un antrenor de tenis piteștean

0
3810

Declarațiile pe marginea unei relații de iubire dintre numărul 1 mondial și piteșteanul Radu Marian Barbu, antrenor de tenis al unui club privat din Argeș, au început deja să apară în presa mondenă. După ce au fost difuzate imaginile în care Simona Halep se plimba, fiind în vacanță, alături de tânărul antrenor, presa națională a început să scrie, care mai de care despre posibila relație de amor dintre cei doi.

Ce spune Ilie Năstase despre toate aceste discuții? ”Ea știe ce este mai bine. Oricum, mai mult de locul 1 nu poate fi! E problemă personală, sentimentală, și nu am ce să spun mai mult. E mai liniștită cu prieten lângă ea. Trebuia să încerce! Dacă a făcut pasul ăsta, înseamnă că este mai bine pentru ea. Eu nu-l cunosc pe acest băiat. Nu e generația mea, e mai tânăr decât mine.”, a spus Năstase, citat de Libertatea.

Iubitul numărului 1 mondial se numeşte Radu Marian Barbu, un om implicat în mai multe proiecte din tenis.
Fostul jucător de tenis are mai mulţi amici pe care constănţeanca îi ştie foarte bine, printre care se numără şi Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei, conform Mediafax.

CITEȘTE ȘI: (FOTO) Simona Halep se IUBEȘTE cu un antrenor de tenis din Pitești? Află CINE este bărbatul MISTERIOS surprins de PAPARAZZI

Sursă: Realitatea.net

 

LASA UN RASPUNS