I-a falsificat semnatura iubitei si i-a vandut masina, un Porsche Panamera!

0
214

Acuzat de proxenetism, fals şi uz de fals, înşelăciune, loviri şi alte violenţe, un tânăr de 26 de ani, din Curtea de Argeş a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Cauza este una complexă, dovadă numărul de suspiciuni ce planează asupra lui.
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Curtea de Argeş au stabilit că, începând cu anul 2017 până în prezent, tânărul a determinat mai multe persoane să practice prostituţia în mai multe ţări din Europa, precum Austria și Germania. El le înlesnea practicarea celei mai vechi meserii din lume, facilitându-le şederea în aceste ţări şi le promitea protecţie.
Argeşeanul a falsificat semnătura uneia dintre fetele care se prostituau, acesta fiind iubita lui şi i-a vândut maşina, un Porsche Panamera. Autoturismul de lux a intrat prin acest fel, în posesia mamei lui. Ulterior a fost vândută unei alte persoane rezultând o pagubă de 25.000 euro.

Pentru administrarea probatoriului, în cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe sisteme de calcul, suporți de memorie și înscrisuri cu valoare probatorie.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, anunţă IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS