Furt din autocamioane parcate pe A1

0
187

Doi indivizi care furau din autocamioanele parcate pe A 1 au ajuns în arest. Aceştia au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş pentru săvârşirea a două infracţiuni.

Există indicii că ar fi autorii mai multor fapte similiare. Ambii sunt recidivişti, fiind condamnaţi în trecut, pentru furturi. Unul dintre eu are 45 de ani, şi este din comuna Calinesti, celălalt are de 42 de ani, fiind din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa.

Din cecertări s-a stabilit că cei doi ar fi sustras, în noaptea de 19 spre 20 septembrie a.c., doi acumulatori care erau montaţi pe un autocamion, care se afla staţionat într-o parcare adiacentă Autostrăzii A1. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat. Tot ei au furat în cursul lunii noiembrie 2017, aproximativ 200 de litri de carburant din rezervorul unui autocamion, staţionat în aceeaşi parcare, cu autorul unei pompe artizanale. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LASA UN RASPUNS