(foto) Ministru în Guvernul României, la dentist la Pitești: ”M-au salvat de DUREREA CHINUITOARE”

0
659

Ministru important în Guvernul Dăncilă, la Pitești, la dentist! Acesta laudă performanțele medicilor stomatologi piteșteni, printr-o postare pe pagina personală de Facebook.

Este vorba despre vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministru al Mediului. Aceasta a fost zilele trecute la Pitești, pentru o lucrare dentară, apelând la cunoscutul medic stomatolog Eny Pavel, dar și la alți doi doctori. Grațiela Gavrilescu nu este singura persoană cunoscută care a apelat la serviciile doctoriței Eny Pavel, de-a lungul timpului mai multe persoane publice i-au trecut pragul cabinetului situat în centrul municipiului Pitești.

Astăzi, am întâlnit, de data aceasta- la Pitești, alți trei medici stomatologi, pentru care respectul pentru pacientul aflat în suferință și pentru profesia pe care și-au ales-o înseamnă cu mult mai mult decât relaxarea oferită de o zi declarată nelucrătoare.
Pe Cosmin nu l-am “prins” în fotografie, dar pe Eny Pavel și Mihai Meliceanu, da.
Încă o dată, am fost norocoasă: priceperea și felul lor de a fi, dublate de aparatura performantă, m-au salvat de durerea chinuitoare din ultimele zile!

Le mulțumesc tuturor, le doresc succes și sper să îi revăd curând… dar fără lacrimi în ochi de durere!”, a postat vicepremierul Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook. 

LASA UN RASPUNS