(foto) DOTĂRI IMPORTANTE la Jandarmeria Argeș! Colonelul Lupescu, 2 ani de când este șef la Argeș

0
354

La doi ani de când este numit șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu prezintă o nouă reușită, și anume, ultimele achiziții efectuate de IJJ Argeș: 5 autoturisme Ford Ranger, care vor fi folosite la posturile montane de la Arefu şi Rucăr, la misiunea de pază a conductelor petroliere şi la munca operativă și 2 două mașini Peugeot Expert care vor fi folosite de către jandarmii din cadrul detaşamentului mobil.

De mâine o să le vedeți pe teren. Am reușit să dau comandă și de echipamente pentru detașamentul mobil și grupele de intervenții. Am semnat contractul, am dat comanda și luna viitoare sper să le aducem. Suntem dotați, putem face orice misiune, conform competențelor. Oamenii au înțeles ce au de făcut, sunt mulțumit de ei și de mâine intrăm la treabă cu mașinile noi.”, a declarat inspectorul șef Gheorghe Lupescu.

La prezentare a participat și conducerea Prefecturii Argeș. Subprefectul județului, Adrian Bughiu, a vrut să testeze mașinile, astfel că a urcat chiar într-una dintre achizițiile prezentate de colonelul Lupescu și s-a arătat mulțumit de dotările Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Prefectul județului, Emilian Dragnea, a prezentat principalele măsuri care se iau pentru organizarea alegerilor europarlamentare. De asemenea, acesta a ținut să îl felicite pe colonelul Lupescu pentru munca depusă în slujba IJJ Argeș, de când a fost numit inspector șef și până astăzi. ”Deși la început a venit pe un fond de neîncredere, a demonstrat în primul rând că este argeșean get beget, că este un om dedicat profesiei, cu o competență și un management ridicat. Inspectorul șef Lupescu a reușit să se bucure de respectul colaboratorilor, iar acum, la doi ani de activitate, vreau să îl felicit pentru toată munca depusă”, a declarat prefectul de Argeș, Emilian Dragnea. ”Am venit să fac treabă în Argeș. Nu mă voi opri, pentru că mai am multe de făcut, voi continua cu extinderea Inspectoratului, construcții și așa mai departe.” a continuat Gheorghe Lupescu.

LASA UN RASPUNS