Fostul presedinte al PRM Arges vrea sef la PSD! Intra in cursa pentru presedintia partidului

0
713

Astazi, social democratii care isi doresc functia de presedinte al PSD Arges, trebuie sa isi depuna candidatura in scris, asa cum s-a stabilit initial in interiorul partidului, pentru ca pe data de 29 septembrie sa se desfasoare Conferinta Judeteana la Casa Sindicatelor.

Pe langa Catalin Radulescu si actualul presedinte interimar Serban Valeca, care déjà isi anuntasera intentia sa candideze pentru aceasta functie, se pare ca speculatiile conform carora si fostul sef al PRM-istilor, Ion Manzana (FOTO), vicepresedinte al PSD Arges, si-ar dori aceasta importanta functie, s-au adeverit.

S-a tot vorbit o perioada de timp ca Florin Tecau ia in calcul varianta de a candida pentru sefia PSD Arges, insa tot mai multe voci au vorbit de faptul ca Manzana va fi cel care se va inscrie in aceasta cursa, insa ca nu sunt multi care isi doresc un fost presedinte al PRM sef peste organizatia judeteana a PSD.

Va reamintim ca numele acestuia a fost vehiculat si pentru postul de prefect, inainte ca Mihai Oprescu sa fie uns in aceasta functie, pe postul de subprefect ori pe unul dintre posturile de vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges. Se pare ca acum va intra in cursa pentru sefia PSD Arges, alaturi de Serban Valeca si Catalin Radulescu.

Ramane de vazut care dintre cei trei va fi ales de delegatii social democratilor la Conferinta Judeteana.Ion Manzana

LASA UN RASPUNS