Fostul mare fotbalist Ilie Bărbulescu, găsit MORT în casă! ”A fost un coleg deosebit, cald, calm și săritor”

0
1371

Veste tristă pentru iubitorii fotbalului. Fostul mare fotbalist Ilie Bărbulescu a fost găsit mort în casă, în această dimineață, de soția sa. Avea 62 de ani și nu era cunoscut ca fiind cu afecțiuni cardiace. S-a stins fulgerător, iar acum apropiații și toți cei care l-au cunoscut îl plâng și transmit mesaje despre cel care a fost fotbalistul și omul Ilie Bărbulescu. Pe 7 mai 1986, Steaua București, cu piteșteanul Ilie Bărbulescu în echipă, câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Ilie Bărbulescu era consilier local al municipiului Pitești, din partea PMP. Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a vorbit despre marea pierdere:

”Am aflat astăzi cu stupoare că Ilie Bărbulescu, consilier local al municipiului Pitești și fost mare fotbalist, câștigător al Cupei Campionilor Europeni și cetățean de onoare al municipiului Pitești, a decedat.
Este o pierdere grea pentru noi toți, căci marile valori sunt din ce în ce mai greu de găsit și de păstrat.
Condoleanțe familiei îndoliate!
Drum lin, Ilie! Dumnezeu să te odihnească!”

De asemenea, subprefectul Argeșului, Adrian Bughiu (foto2), fost director adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, a lucrat alături de fostul mare fotbalist Ilie Bărbulescu și transmite regretul său cu privire la decesul fulgerător:

”Ne-a părăsit Ilie Bărbulescu, iar lumea sportului argeșean și românesc este tot mai săracă…

Sunt onorat de faptul ca am lucrat o bună perioadă la DJST Argeș, alături de fostul mare fotbalist, câștigător al Cupei Campionilor Europeni.

“Nea Ilie”, asa cum îi spuneam cu toții, a fost un coleg deosebit, cald, calm, săritor și plin de povești cu umor.

Dumnezeu să îl aibă în grijă și să îi ofere și în echipa din Cer, locul meritat!

Rămân cu regretul ca noi argeșenii, poate nu i-am oferit la momentul potrivit, tot ce ar fi meritat o astfel de valoare!”

LASA UN RASPUNS