Fost primar din Arges, tatal unei cunoscute cantarete, CONDAMNAT DEFINITIV la 4 ani de INCHISOARE cu executare!

0
2209

Fostul primar al comunei Albeștii de Argeș a fost condamnat definitiv, la patru ani închisoare cu executare, la finalul saptamanii trecute. Ion Naftanaila este tatal cantaretei Sandra N, artista care a cantat si alaturi de nume cunoscute precum Adi Sina. Mai mult decat atat, Adi Sana ii este si nas de cununie Sandrei N.

În timp ce era condamnat cu suspendare într-un dosar de corupție și se afla în perioada de supraveghere, Ion Năftănăilă, despre el fiind vorba, a fost prins conducând băut, fiind trimis în judecată pentru noua infracțiune. Când a fost dată noua sentință, judecătorii au anulat suspendarea și au emis un nou mandat, urmând să execute și pedeapsa anterioară de 3 ani și pe cea actuală, de un an. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au pus în executare mandatu de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung și l-au ridicat pe Ion Năftănăilă, ducându-l la penitenciar. Problemele nu se vor sfârși aici. Fostul edil mai așteptă o sentință, într-un alt dosar de corupție, instanța anunțând că va da pronunțarea la sfârşitul acestui an.

Ion Năftănăilă a fost primar la Albeştii de Muscel timp de 13 ani, între 2002 şi 2015, pierzându-şi mandatul după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie. Numai că, în septembrie 2017, în timp ce era în perioada de supraveghere stabilită de instanţă, Ion Năftănăilă a fost depistat băut la volan, cu o alcoolemie de 0,88 la mie. Fostul primar a fost condamnat în primăvara acestui an de către Judecătoria Câmpulung Muscel la plata unei amenzi penale de 7.500 lei, numai că procurorii au făcut apel. Iar Curtea de Apel Piteşti a desfiinţat sentinţa iniţială şi a decis ca fostul edil să fie condamnat la 4 ani de închisoare, urmând să execute condamnarea de trei ani din procesul în care a fost condamnat pentru fapte de corupţie în 2014, precum şi un an de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

LASA UN RASPUNS