FIICA profesoarei de la UPIT diagnosticata cu o boala cumplita ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! Are doar 8 anisori si trece prin clipe crunte

0
1799
De la anuntul rectorului Dumitru Chirlesan, anunt care i-a intristat pe cei care o cunosc pe micuta Erika, ii cunosc parintii, mama fiind profesor in cadrul Universitatii din Pitesti, dar si pe cei care nu o cunosc, insa au aflat ca un suflet de copil, care are doar 8 anisori, este nevoit sa treaca prin astfel de momente, oamenii de bine au inceput sa se mobilizeze pentru a da o mana de ajutor.
Erika Andreea este grav bolnavă. Pana acum o saptamana era un copil sanatos si fericit. A fost insa diagnosticată cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului. A început tratamentul prescris la o clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante. Pentru asta are nevoie ca oamenii de bine sa fie solidari si sa contribuie la salvarea ei..
Iata mesajul postat zilele acestea de rectorul UPIT, Dumitru Chirlesan:
Dragii mei,
Fac din nou apel la sufletul vostru.
Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o.
Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți.
Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.
In acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante.
Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :
RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona
RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”.
Cu scopul de a se strange bani pentru salvarea micutei Erika, Filarmonica Pitesti organizeaza joi, 9 martie, un concert umanitar.

                       Concert simfonic umanitar, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 9 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, un concert simfonic cu pagini muzicale semnate de Grieg și Ceikovski. Alături de orchestra simfonică a instituției revin dirijorul Alexandru Ganea și pianistul Horia Mihail. În program: E. Grieg – Concertul pentru pian și orchestră Nr. 1 și P.I. Ceaikovski – Simfonia Nr. 5.

Alexandru Ganea a absolvit Liceul de Artă „George Enescu” din Bucureşti (specializarea vioară), Academia de Muzică, Facultatea de Interpretare Muzicală, specializări vioară şi muzică de cameră, şi Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Dirijat, specialitatea dirijat orchestră, clasa Dumitru Goia. Doctor în muzică, este conferenţiar universitar la Universitatea Națională de Muzică București și dirijor al Orchestrei Simfonice „Universitaria” a U.N.M.B. A colaborat cu toate filarmonicile din țară și cu soliști de renume, dintrentre aceștia menționându-i pe Valentin Gheorghiu, Florin Croitoru, Gabriel Croitoru, Alexandru Tomescu, Marin Cazacu, Răzvan Suma, Ivan Roncea, Ion Bogdan Ștefănescu. Fost dirijor al Filarmonicii Pitești, este dirijor permanent invitat.

Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din: România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite. Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca: „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”. În ultimii ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte la Berlin, Praga, Munchen, în China, Italia, Bulgaria, Danemarca şi Germania.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.

Concertul are scop umanitar, pentru salvarea vieții Erikăi Andreea Duminică, de 8 ani, diagnosticată cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată la tulpina creierului. Erika este fiica lect. univ. dr. Ramona Duminică, de la Facultatea de Științe Economice și Drept de la Universitatea Pitești.

FĂ-ȚI UN CADOU ȘI DĂ DREPTUL LA VIAȚĂ UNUI COPIL!!!

De asemenea, solidar cu a sa colega, Marius Botofei, un angajat al Universitatii din Pitesti, a anuntat ca va avea actiuni special pentru a o ajuta pe Ramona Duminica, profesor al Universității din Pitești, sa isi salveze fetita.

“Dragilor, ca tată de copil și mai ales ca tată de fată, cel puțin pană la sărbătoarea Învierii Domnului fotografiez pentru micuța Erika Andreea Duminică de 8 anișori, fata colegei mele Ramona, profesor al Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit dar a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.
In acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri semnificative.
Fă dovada unei donații de minim 200 de lei in contul RO38BRDE030SV20460280300 – titular Duminică Florina Ramona și ai din partea mea o ședință foto!
Fii un înger al lui Dumnezeu și contribuie la minunea din rugăciunile unor părinți greu încercați!”, este mesajul transmis de Marius Botofei.
Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :
RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona
RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”.

LASA UN RASPUNS