Festivalul Internațional de Modă ”Culorile Toamnei”, în IMAGINI! Ce spune Botezatu despre câștigătorul acestei ediții

0
1043

Marți seara s-a desfășurat ediția a XXIII-a a Festivalului Internațional de Modă ”Culorile Toamnei” Pitești, în prezența designerului Cătălin Botezatu, în calitate de președinte al juriului, acesta fiind nelipsit de la fiecare ediție organizată la Pitești, unde sunt promovați tinerii desgineri talentați. Câștigătorul ediției de anul acesta a realizat ținute all white și a tras lozul câștigător, fiindu-i oferit Marele Premiu. Este vorba despre Alina Căprioară (Londra, Anglia), cu a sa colecție Blooming Evenyday. ”Acest concurent a ținut cont de tot, inclusiv că sunt importanți și pantofii la o ținută prezentată pe podium. A fost o ținută complexă, felicitări”, a fost mesajul transmis de președintele juriului, Cătălin Botezatu, la înmânarea diplomei.

De asemenea, menționăm că participanta din Tanger, Maroc, pe numele său Khadija Ghajouan, a obținut Premiul Juriului cu prezentarea ”Tendințe marocane moderne”.

Foarte mulți copii în prezentările designerilor de la ”Culorile toamnei”, iar acest lucru nu a făcut decât să aducă un plus ediției, având în vedere că mulți dintre ei au fost extrem de dezinvolți, expresivi și mai ales și-au dus prezentările cu serioitate, până la capăt, iar acest lucru a fost observat și de președintele juriului, Cătălin Botezatu.

Chișinăul a cucerit publicul piteștean, prin ținutele sofisticate, concurentele participante plecând acasă cu câte un premiu. Menționăm că Cristina Vlasco s-a evidențiat la ținutele de zi și a obținut chiar locul I.

Și pentru că deseori au ieșit în evidență modelele feminine arătoase, ei bine de data aceasta un tânăr model masculin a reușit să atragă atenția juriului, fiind extrem de expresiv, oferindu-i un trandafir alb organizatorului principal, Valeria Coman.

În juriul condus de către marele designer Cătălin Botezatu au participat mai multe personalități în domeniu, câștigătoare ale unor concursuri importante de frumusețe, specialiști internaționali, dar și reprezentanți mass media. Din partea platformei noastre online, Ziarulargesenilor.ro, a participat Dorina Necșuleu, care a ținut să felicite organizatorii pentru continuitate și pentru dorința de a realiza ceva frumos în orașul nostru. 

LASA UN RASPUNS