Fabrica isi DUBLEAZA numarul de angajati! Noi locuri de munca. Firma, in apropiere de Pitesti

0
11490

Intr-o localitate a judetului Arges, apropiata orasului Pitesti, se creeaza noi locuri de munca, printr-o fabrica ce si-a largit numarul de contracte, iar astfel, din luna septembrie a acestui an, isi va mari si numarul de angajati. De asemenea, se va deschide si un nou profil de activitate, in cadrul fabricii.

Primarul comunei Darmanesti, Emilian Ciolan, ne-a declarat: “De circa 4 – 5 ani am in comuna o fabrica de chedere auto, care face pentru Ford, pentru Dacia, dar si pentru alte masini, unde lucreaza circa 200 de oameni, iar din luna septembrie, datorita faptului ca li s-au dublat contractele, se vor mai face si angajarii. Mai fac si o sectie de presate. In total vor angaja cam 300 de persoane, iar pe mine ma bucura acest lucru.”.

Acesta a mai spus ca circa 30% dintre angajati sunt din comuna Darmanesti, iar restul sunt specialisti din alte localitati. “Am copii cu care ma mandresc, care s-au angajat si sunt seriosi, tin de serviciu lor. Ca acum nu mai este ca pe timpul lui Ceausescu sa ii bagi la serviciu pe toti. Daca sunt buni, sunt pastrati, daca nu, nu. Eu sunt pentru atragerea intreprinzatorilor, pentru ca daca nu ai asa ceva, mori de foame. Mai este o fabrica terminata, ce se va deschide in perioada urmatoare, insa deocamdata nu au spus obiectul de activitate, cred ca pe confectii.”, ne-a mai declarat edilul din Darmanesti, Emilian Ciolan. Comuna Darmanesti este la o distanta de 21 km de orasul Pitesti.

LASA UN RASPUNS