Elevi au ajuns sa se duca la scoala cu SALVAREA! Si se intampla in Arges! Isi acuza, atat colegii de partid, cat si pe mai marii judetului

0
706

Un primar liberal tuna si fulgera! Pe cine acuza? Pe toti cei “mai mari” de la un capat la altul fie ca sunt colegi liberali, fie social democrati. De ai lui spune ca nu l-a ajutat niciodata si nici nu au mai trecut prin comuna dupa alegeri, iar despre PSD-isti, care in judet sunt la Putere, povesteste cum nu au reusit sa ii aloce un microbuz scolar, desi se afla pe o lista de ceva timp. Copiii se afla la 30 kilometri distanta de scoala, iar primarul a inchiriat un microbuz pe care il plateste cu 3300 lei pe luna, iar soferul isi ia salariul la limita legii.

Primarul din Botesti, Gheorghe Stancu, aflat la primul mandat, spune ca, desi a fost curtat de social democrati, faptul ca nu a trecut ca ceilalti colegi ai sai la PSD, acum are de suferit. “Cine spune ca exista om drept si o societate dreapta, minte. Pentru ca nu exista. Am incercat sa aduc un microbus in comuna si nu am reusit. Domnul Tecau imi spune ce frumos sunt…a dat la toti, au trecut doua loturi, dar noi nu am primit nimic.

Ma supara foarte tare ca nu am primit nimic. Directorul scolii si-a dat demisia de cateva zile”, a povestit edilul local care spune ca la un moment dat au fost dusi copiii la scoala si cu salvarea, cand s-a stricat masina.

LASA UN RASPUNS