Vizită la cel mai ÎNALT nivel, la Universitatea din Pitești!

0
2679

Astăzi, la Universitatea din Pitești a avut loc festivitatea de inaugurare a Casei Româno-Chineze, filiala Argeș, în prezența ambasadorului Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa Xu Feihong, a rectorului UPIT, Dumitru Chirleșan, dar și a numeroase oficialități locale, repectiv președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, președintele executiv al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, Dan Ionescu. De asemenea, din partea conducerii centrale a CASEI ROMÂNO-CHINEZE, a participat Ecaterina Vanea, director general, care a anunțat că filiala din județul nostru este a XI-a din țară.

 

Organizația vizează facilitarea conexiunilor dintre mediul academic din România și China, în privința cercetării și procesului educativ precum și dezvoltarea unor colaborări în domeniul economic cu societăți din zona Argeșului din industria auto și cercetării.

Consider România ca o a doua țară a noastră. Cu excepția Bucureștiului, în Argeș am fost cel mai des, din județele țării. Este județul pe care l-am vizitat cel mai des. Pentru prima dată am colaborat cu fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, cu care mă leagă acum o prietenie strânsă.”, a declarat vineri, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România.

LASA UN RASPUNS