EFECTELE ninsorii abundente: Mai multe localități din Argeș, Olt, Tulcea și Vrancea sunt fără curent electric

0
1112

Ministerul Afacerilor Interne anunță care sunt efectele ninsorii abundente, în urma codului galben instalat în țară de duminică și, potrivit ANM, va ține până în această seară (luni, 22 ianuarie). Astfel, paisprezece localităţi din patru judeţe, respectiv Argeş, Olt, Tulcea şi Vrancea, sunt nealimentate cu energie electrică, luni dimineaţă, când 22 de judeţe se află sub avertizări cod galben de ninsori.

Luni dimineaţă, 3.167 de consumatori din 14 localităţi din judeţele Argeş, Olt, Tulcea şi Vrancea sunt nealimentaţi cu energie electrică, iar pentru remedierea situaţiei acţionează 14 echipe de intervenţie.

Ministerul Afacerilor Interne mai anunţă că nu sunt raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile şi nici nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj, însă se circulă greu, în condiții de iarnă.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti ninge pe toată lungimea şi se acţionează cu 30 de autovehicule care lucrează în baterii de câte trei, iar carosabilul este la negru, în timp ce pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa ninge între kilometrii 12 (Bucureşti) şi 65 (Lehliu) şi se circulă în condiţii de iarnă.

La acest moment nu sunt înregistrate situaţii de persoane rămase înzăpezite sau la care accesul să nu fie posibil din cauza condiţiilor meteorologice.

LASA UN RASPUNS