DURERE fără margini! O fetiță a rămas fără tată. Familia și prietenii tânărului sunt ȘOCAȚI

0
3715

Prietenii sunt șocați de dispariția sa. Mesajele pe contul de Facebook au curs neîncetat, după ce Robert Dumitru s-a prăpădit în teribilul accident de luni sera, din localitatea Buzoești, la ieșirea spre Recea. Vă reamintim că, o dubiță s-a răsturnat în șanț, șoferul acestei, în vârstă de 21 de ani, a scăpat cu viață, însă nu același lucru îl putem spune despre pasagerul în vârstă de 24 de ani, tânărul Robert Dumitru, din comuna Izvoru, care a murit în urma impactului, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Era căsătorit și avea o fetiță, iar moartea sa a picat ca un trăsnet pentru familie, pentru cei apropiați. Iată numai câteva dintre mesajele postate de aceștia pe contul personal de socializare al tânărului.

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun. Ai plecat prea devreme dintre noi 😭 ai lasat un gol imens in sufletele tuturor. Dumnezeu sa dea putere familie sa treaca peste 😢😭 !!”

”Dumnezeu sa te odihneasca suflet drag! Colegul meu zambaret si pus pe sotii mereu sa ai grija de cei dragi tie de acolo de sus. Ai devenit un inger prea devreme.”

”Cuvintele nu îmi sunt de nici un ajutor pentru a-mi explica durerea… Nu pot să cred Robi! Dumnezeu să te ierte! Condoleanțe familiei…”

”Doamne, nu pot sa cred ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun!Nu meritai așa ceva mai ales când aveai o familie atât de frumoasa și o prințesa de crescut !Imi pare atât de rău !Dumnezeu ia doar oamenii buni !Condoleante familiei,multa putere și credință pentru a depăși momentul deși e foarte greu! 😭😭😭🌹🌹🙏🙏”

”Rămas bun prieten bun.. 😭nu îmi vine sa cred cât de repede ai plecat de lângă noi.. Nu pot sa cred ca nu mai ești ai fost o ființă blândă iubitoare și.. Un prieten adevarat😭odihnește în pace suflet frumos”. 

LASA UN RASPUNS