Dupa ce la 17 ani a violat o batrana de 81 de ani, acum a incercat sa violeze o femeie de 61 de ani!

0
159

Un bărbat cu apucături nefireşti a ajuns în arest. El este acuzat că a încercat să abuzeze sexual o femeie în vârstă de 61 de ani.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi că vineri seara, în comuna Brăduleţ, a avut loc o tentativă de viol. Din cercetări s-a stabilit că, Marian Valentin S. de 31 de ani, din comuna Brăduleţ, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale, folosind forța fizică, cu o femeie de 61 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul lucra cu ziua la femeie. A încolţit-o în gospodărie, ridicându-i fusta şi încercând să o violeze. Proprietara a ţipat fiind auzită de un nepot. Acesta a intervenit, moment în care autorul a fugit. Marian Valentin S. este cunoscut de oamenii legii. Pe vremea când avea 17 ani el a fosta acuzat că ar fi violat o bătrână în vârstă de 81 de ani. A fost arestat preventiv, însă a fost eliberat şi a scăpat de acuzaţii după ce bătrâna şi-a retras plângerea.

Sâmbătă după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS