Ducu Bertzi, Florin Chilian si Niculina Stoican concerteaza la evenimentul Rod cu spor, editia a II-a!

0
430

În perioada 6 – 8 octombrie va avea loc Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a, la Muzeul Golești, ne informeaza Consiliul Judetean Arges. Nume mari ale muzicii folk Ducu Bertzi și Florin Chilian, dar și cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican împreună cu Ansamblul “Doina Argeșului” vor intretine atmosfera in cadrul evenimentului.

Zeci de producători din Argeș și din județele învecinate vin cu fructe, legume și cele mai bune produse din carne și lactate. De asemenea, vizitatorii pot întâlni la târg meșteri populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă.

Vor întreține atmosfera două nume mari ale muzicii folk Ducu Bertzi și Florin Chilian, dar și cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican împreună cu Ansamblul “Doina Argeșului”.

Deschiderea, pe 06 octombrie, la Muzeul Golești. Intrarea este liberă.

Prima ediție a târgului, desfășurată anul trecut, a fost un real succes, înregistrându-se peste 10 000 de vizitatori.

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș și partenerii: Direcţia Agricolă Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş.“, ne informeaza CJ Arges.

CITESTE SI: Muzeul Județean Argeș vernisează, pentru iubitorii rugby-ului, o expoziție fotografică inedita!

LASA UN RASPUNS